Bel of whatsapp voor een (spoed)afspraak:

Meubellift huren – efficiënt, veilig & snel

Ontdek het gemak dat een meubellift kan bieden bij het verplaatsen van keukenonderdelen, zware meubelstukken en andere objecten.

Je kan o.a. een meubellift huren in Deventer, Zutphen, Zwolle, Arnhem en Apeldoorn

Waarom zelf sjouwen als het ook met een meubellift kan?

Als je zelf al een keer bent verhuisd of weleens iemand hebt geholpen, komt het volgende je vast bekend voor:

Je staat op het punt om te verhuizen of om een aantal zware objecten te verplaatsen. Je hebt een busje geregeld en wat vrienden opgetrommeld.

Allereerst hoop je dat je spullen zonder al te veel beschadigingen het transport hebben overleefd.Vervolgens probeer je zo voorzichtig mogelijk een bankstel, wasmachine of tafel op de juiste plek te krijgen.

Je probeert de meubelstukken of keukenapparatuur door de gang, het trapgat of door de smalle deuropening te transporteren, zonder dat je de vloeren of muren beschadigd. Dat lukt niet altijd, zeker wanneer je al talloze keren op en neer bent gelopen, moe begint te worden en je baalt van die eerdere beschadiging op de vloer of op de muur.
Na de verhuizing of verplaatsing van bijvoorbeeld een zware kast ben je gesloopt en vraag je je af:

Dit moet toch anders kunnen?

zware kast verhuizen met meubellift

Ontdek het gemak van een meubellift

Gelukkig kán het ook anders.
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een meubellift te huren bij het verticaal verplaatsen van keukens, zware meubelstukken en keukenapparatuur. Het huren van een meubellift, of ook wel ladderlift of verhuislift genoemd, biedt namelijk een oplossing voor bijna alle problemen zoals hierboven beschreven. Een meubellift huren is dus niet alleen een goede optie bij het uitvoeren van een volledige verhuizing, maar óók bij de verplaatsing van bijvoorbeeld een zware kast, bij een piano verhuizen, vaatwassers, grote koelkasten en zelfs voor zonnepanelen.

Meubellift inzetten voor grote meubelstukken

Op deze pagina vertellen we je graag hoe een meubellift kan helpen bij het verplaatsen van zware inboedel en grote meubelstukken. Zo verplaats je met een meubellift onder andere eenvoudig:

  • Bedden, boxsprings en matrassen
  • Vaatwassers, koelkasten en andere keukenapparatuur
  • Alle witgoed en elektronische apparaten
  • Wasmachine verhuizen, ook drogers direct op de gewenste verdieping
  • Bouwmaterialen en benodigdheden zoals houten vloeren en laminaat
  • Zonnepanelen die meteen gereed zijn voor plaatsing en installatie

Eenvoudig keukens de verdieping op of af met een meubellift

Grote meubelstukken, zonnepanelen of keukenapparatuur verplaatsen met een meubellift gaat via VerhuisliftPlus erg eenvoudig.
Nadat je tijdens een voorbereidend gesprek je wensen kenbaar hebt gemaakt, maakt VerhuisliftPlus een efficiënt plan van aanpak zodat de verplaatsing van grote meubelstukken, een koelkast of wasmachine nooit langer hoeft te duren dan nodig is. En daardoor ook niet onnodig veel kosten met zich meebrengt.
VerhuisliftPlus is ter plaatse aanwezig om het hele proces, van vervoer van de meubelstukken tot bediening van de meubellift aan toe, te begeleiden. Alles gereed? Dan gaat VerhuisliftPlus aan de slag om de meubelstukken via de meubellift, snel én zonder beschadigingen op de juiste plaats te krijgen. Het meubelstuk, keukenonderdeel, zonnepaneel, vaatwasser of wasmachine gaat met behulp van de meubellift met gemak door het raam.

Veel klanten van VerhuisliftPlus zijn positief verrast door de snelheid, deskundigheid én lage kosten die bij het huren van een meubellift komen kijken.

meubellift hoge verdieping flat
zware meubels verhuizen van verdieping met meubellift

Spullen verplaatsen met behulp van een meubellift

Een meubellift ook wel meubellift of ladderlift genoemd, is dé oplossing voor het soepel en snel verplaatsen van grote meubelstukken en zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook volledige keukens, koelkasten, diepvriezers, wasmachines en droogtrommels. Of je nu je meubels of andere spullen naar een andere locatie wil verplaatsen of naar een andere etage wil brengen: in veel gevallen is een meubellift huren een praktische, efficiënte én voordelige optie.

Steven Neijenhuis eigenaar
Steven Neijenhuis, eigenaar

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoord ik al je vragen over het huren en gebruik van een meubellift:

Een meubellift, in de praktijk ook wel ladderlift of verhuislift genoemd, is een lift die wordt ingezet om grote, zware of grote aantallen spullen naar boven of naar beneden te brengen. In plaats van zelf alle spullen langs trappen en door smalle gangen te tillen, worden de spullen eenvoudig via de buitenzijde verticaal verplaatst. Met inzet van een meubellift verloopt je verhuizing soepel en snel én minimaliseer je de kans op beschadigingen.

Wanneer je een meubellift huurt bij VerhuisliftPlus is er altijd een meewerkend verhuizer ter plaatse, zodat je je zelf niet druk hoeft te maken over het bedienen van de meubellift. Zo kun jij je concentreren op de daadwerkelijke verhuizing of verplaatsing van je spullen. De expert van VerhuisliftPlus doet de rest.

Een meubellift of een ladderlift is hetzelfde als een verhuislift. Vaak worden er naar- en vanaf een verdieping meubels mee verhuist, maar ook zonnepanelen, bouwmateriaal, wasmachines, vloeren en keukenapparatuur kan je er prima mee transporteren.

Bij VerhuisliftPlus kun je al vanaf een aantrekkelijk instaptarief een meubellift huren. Want wist je dat veel verplaatsingen al binnen 2 uur kunnen worden gerealiseerd? Kijk hier voor meer informatie.

De meubelliften van VerhuisliftPlus hebben een draagvermogen tot wel 250 kilo. Let op: bij de hoger gelegen etages kan dit enigzins afwijken. VerhuisliftPlus voorziet je hierin graag van advies.

Je hebt niet in alle gevallen een vergunning nodig voor het plaatsen van een meubellift, maar er zijn enkele uitzonderingen. Zo heb je bijvoorbeeld vaak een vergunning nodig voor het plaatsen van een meubellift bij eenrichtingswegen, zodat ambulances niet voor verrassingen komen te staan. Ook als je er niet aan ontkomt om gebruik te maken van de openbare stoep of weg, is het raadzaam om een vergunning voor het plaatsen van een meubellift aan te vragen.

Een vergunning aanvragen voor een meubellift doe je eenvoudig bij de gemeente waar je woonachtig bent. Kijk voor alle actuele informatie én voor de aanvraagprocedure op de website van je gemeente. Hou rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 5 dagen.

Ja, als bedrijf kun je ook een meubellift huren via VerhuisliftPlus. Met onze ruime ervaring zijn we in staat om iedere verhuizing, of dat nu particulier of zakelijk is, uit te voeren.

Je kunt een meubellift via VerhuisliftPlus het beste huren door een reservering te plaatsen via de website, of door telefonisch contact op te nemen met VerhuisliftPlus.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met VerhuisliftPlus. Kijk voor de contactinformatie hier. of kijk op deze pagina voor meer informatie over Steven Neijenhuis, de eigenaar.

Een meubellift huren is dé oplossing voor het soepel en snel verplaatsen van grote meubelstukken, keukenonderdelen en zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook koelkasten, diepvriezers, wasmachines en droogtrommels. Of je nu je meubels of andere spullen naar een andere locatie wil verplaatsen of een volledige verhuizing wil doen: in veel gevallen is een meubellift huren een praktische, efficiënte én voordelige optie.

Op de dag dat de meubellift in gebruik wordt genomen, is de meewerkend verhuizer van VerhuisliftPlus ter plaatse om het proces te begeleiden. Van veilig transport tot bediening van de meubellift: VerhuisliftPlus neemt je vrijwel alles uit handen. Zodat jij je kunt concentreren op de verhuizing zelf.

Afhankelijk van hoe de meubellift geplaatst kan worden, is een meubellift in te zetten tot wel 5 etages hoog. Hou er rekening mee dat het laadvermogen van de meubellift bij de hogere etages lager kan zijn. De expert van VerhuisliftPlus zal dit vooraf met je doornemen.

Bij VerhuisliftPlus is het niet mogelijk om enkel een meubellift te huren. Dat heeft een goede reden. VerhuisliftPlus biedt graag kwaliteit en om die reden is er altijd een meewerkend verhuizer aanwezig om de meubellift te bedienen. Zo hoef jij je niet druk te maken over de technische aspecten en de veiligheid, maar kun je je volledig concentreren op de daadwerkelijke verhuizing of verplaatsing van je spullen.

Bij de voorbereiding moet je er rekening mee houden dat de meubellift niet over auto’s heen mag worden geplaatst. Hoe hoger de verdieping waarvan of waarnaar gelift moet worden, des te verder dient de lift van het pand af te staan. Het is over het algemeen te adviseren om minimaal 1 à 2 parkeerplaatsen vrij te houden, maar VerhuisliftPlus denkt hierin graag met je mee.

Met ruim 30 jaar ervaring in de verhuisbranche, een fijn partnernetwerk én de ruime kennis van meubelliften is VerhuisliftPlus de ideale partner om je verhuizing soepel, efficiënt en veilig te laten verlopen. Na een inventarisatie van je wensen komt VerhuisliftPlus met een helder plan van aanpak inclusief prijsopgave, zodat je op voorhand precies weet waar je aan toe bent. Als meewerkend verhuizer is een expert van VerhuisliftPlus ter plaatse om het proces helemaal te begeleiden. Van veilig transport tot bediening van de meubellift: VerhuisliftPlus kan je vrijwel volledig ontzorgen waarbij je altijd bent verzekerd van een persoonlijke aanpak, zonder verrassingen achteraf.

Wat zeggen klanten over verhuisliftplus?

“Goede communicatie, uitstekende service en een prima prijs. Mocht ik ooit nog een verhuislift nodig hebben dan kom ik hier absoluut terug”
Lex Dingemans
“Netjes op tijd en veel ervaring.”
Alex Neijenhuis
“Steven reageert snel en is zeer prettig in de samenwerking. Ook nog voor een prachtige prijs!”
Sebastiaan Vincent
professional

Zal ik jouw verhuizing uit handen nemen?

Ben je van plan om te verhuizen of zware inboedel te verplaatsen met behulp
van een meubellift?
Ik kan me voorstellen dat je met een hoop vragen zit over hoe je dit het beste
Voor jouw situatie aan kunt pakken.

Mijn ruim 30 jaar ervaring in de verhuisbranche zet ik graag in
om ook voor jou dé perfecte oplossing te vinden.

Huur direct een meubellift en vul het formulier in.

Contactformulier

VerhuisliftPLUS helpt jou o.a. in de volgende regio’s


geen tijd voor verhuizen

Weinig tijd of zin om nu te bellen of mailen?

Laat je naam en telefoonnummer achter en ik bel je op korte termijn terug om een afspraak te maken

terugbel formulier