Bel of whatsapp voor een (spoed)afspraak:

Huur een verhuislift en voorkom tijdverlies, beschadigingen, stress of rugklachten

Het hoe, wat en waarom een verhuislift jou zal helpen, inclusief veelgestelde vragen

Je kan o.a. een meubellift huren in Deventer, Zutphen, Zwolle, Arnhem en Apeldoorn

Je moet verhuizen maar je weet niet goed wat nu de beste manier is

Herken je dit?

Je hebt een verhuizing of verplaatsing van één of meerdere zware objecten voor de boeg. Dat vind je niet erg, maar het geeft altijd zo’n gedoe.Je moet namelijk een hoop regelen. Mensen inschakelen, een busje regelen én natuurlijk je kostbare spullen van beneden naar boven of andersom zien te krijgen. En dan bij voorkeur ook nog zonder beschadigingen. Je bent niet beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar alles zelf tillen is eigenlijk geen optie. Dat is immers funest voor je rug.

Daarbij kan een verhuizing erg tijdrovend zijn. Zeker in combinatie met werk of andere zaken zit je daar niet altijd op te wachten. Herken je jezelf in deze beschrijving?

Je bent niet de enige…..

Steeds meer mensen kiezen bij een verhuizing voor inzet van een verhuislift.

Waarom? Omdat je met het huren van een verhuislift alle bovenstaande problemen kunt voorkomen.

Met een verhuislift van VerhuisliftPlus is het merendeel van de verhuizingen binnen twee uur geregeld! Zónder beschadigingen en mét deskundige hulp van de meewerkende verhuizer. Een verhuislift zorgt voor een soepele verhuizing van je spullen, zonder dat jou dit onnodig veel tijd, stress of rugklachten kost.

Ben je benieuwd hoe VerhuisliftPlus een verhuislift voor jou zo optimaal mogelijk kan inzetten?

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

grachtenpand Amersfoort

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een praktisch hulpmiddel dat kan worden ingezet bij het verhuizen of verplaatsen van grote en zware spullen zoals grote meubelstukken, zonnepanelen of allerhande keukenapparatuur.
Dit doormiddel van de verhuislift die de spullen, tot wel 250 kilo eenvoudig via de buitenzijde omhoog en omlaag brengt.
Het grote voordeel van het huren van een verhuislift is het snel, efficiënt én voordelig uitvoeren van de verhuizing.
Gebruik van een verhuislift voorkomt eindeloos heen en weer lopen en sjouwen op de trap, scheelt een hoop tijd én minimaliseert ook nog eens de kans op beschadigingen.

Waarom een verhuislift huren via VerhuisliftPlus?

Met ruim 30 jaar ervaring in de verhuisbranche én de ruime kennis van verhuisliften is VerhuisliftPlus de ideale partner om je verhuizing soepel, efficiënt en veilig te laten verlopen.
Na een inventarisatie van je wensen komt VerhuisliftPlus met een helder plan van aanpak inclusief prijsopgave, zodat je op voorhand precies weet waar je aan toe bent.
Een expert van VerhuisliftPlus is ter plaatse als meewerkend verhuizer, om het proces helemaal te begeleiden.
Van veilig transport tot bediening van de verhuislift: VerhuisliftPlus neemt je het meeste uit handen. Met een persoonlijke en eerlijk aanpak, zonder verrassingen achteraf.

Ben je benieuwd wat VerhuisliftPlus voor jouw situatie kan betekenen bij het verplaatsen van je inboedel? VerhuisliftPlus laat je graag kennismaken met de mogelijkheden. Stuur me een bericht en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug!

Tevreden klant in Eindhoven

zware meubels verhuizen van 2e verdieping

Een verhuislift als oplossing voor alle situaties

Er zijn veel situaties te bedenken waarbij het huren van een verhuislift een goede optie is. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van grote meubelstukken of witgoed naar een andere verdieping of etage. Ook voor appartementen, met of zonder lift, biedt het huren van een verhuislift uitkomst, net zoals in geval van een smalle straat of hoge verdieping. Eigenlijk is een verhuislift dé oplossing voor iedere verplaatsing van zwaar meubilair of andere zaken. Het scheelt een hele hoop gesjouw, het scheelt tijd én gaat ook nog eens op een manier waarbij de kans op beschadiging wordt geminimaliseerd.

Steven Neijenhuis eigenaar
Steven Neijenhuis, eigenaar

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoord ik al je vragen over het huren en gebruik van een verhuislift:

Een verhuislift, in de praktijk ook wel ladderlift of meubellift genoemd, is een lift die wordt ingezet om grote, zware of grote aantallen spullen naar boven of naar beneden te brengen. In plaats van zelf alle spullen langs trappen en door smalle gangen te tillen, worden de spullen eenvoudig via de buitenzijde verticaal verplaatst. Met inzet van een verhuislift verloopt je verhuizing soepel en snel én minimaliseer je de kans op beschadigingen.

Wanneer je een verhuislift huurt bij VerhuisliftPlus is er altijd een meewerkend verhuizer ter plaatse, zodat je je zelf niet druk hoeft te maken over het bedienen van de verhuislift. Zo kun jij je concentreren op de daadwerkelijke verhuizing of verplaatsing van je spullen. De expert van VerhuisliftPlus doet de rest.

Een meubellift of een ladderlift is hetzelfde als een verhuislift. Vaak worden er naar- en vanaf een verdieping meubels mee verhuisd, maar ook zonnepanelen, bouwmateriaal, wasmachines, vloeren en keukenapparatuur kan je er prima mee transporteren, dus de term verhuislift dekt beter ‘de lading’ 😉

Bij VerhuisliftPlus kun je al vanaf een aantrekkelijk instaptarief een verhuislift huren. Want wist je dat veel verplaatsingen al binnen 2 uur kunnen worden gerealiseerd? Kijk hier voor meer informatie.

De Verhuisliften van VerhuisliftPlus hebben een draagvermogen tot wel 250 kilo. Let op: bij de hoger gelegen etages kan dit enigzins afwijken. VerhuisliftPlus voorziet je hierin graag van advies.

Je hebt niet in alle gevallen een vergunning nodig voor het plaatsen van een verhuislift, maar er zijn enkele uitzonderingen. Zo heb je bijvoorbeeld vaak een vergunning nodig voor het plaatsen van een verhuislift bij eenrichtingswegen, zodat ambulances niet voor verrassingen komen te staan. Ook als je er niet aan ontkomt om gebruik te maken van de openbare stoep of weg, is het raadzaam om een vergunning voor het plaatsen van een verhuislift aan te vragen.

Een vergunning aanvragen voor een verhuislift doe je eenvoudig bij de gemeente waar je woonachtig bent. Kijk voor alle actuele informatie én voor de aanvraagprocedure op de website van je gemeente. Hou rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 5 dagen.

Ja, als bedrijf kun je ook een verhuislift huren via VerhuisliftPlus. Met onze ruime ervaring zijn we in staat om iedere verhuizing, of dat nu particulier of zakelijk is, uit te voeren.

Je kunt een verhuislift via VerhuisliftPlus het beste huren door een reservering te plaatsen via de website, of door telefonisch contact op te nemen met VerhuisliftPlus.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met VerhuisliftPlus. Kijk voor de contactinformatie hier. of kijk op deze pagina voor meer informatie over Steven Neijenhuis, de eigenaar.

Een verhuislift huren is dé oplossing voor het soepel en snel verplaatsen van grote meubelstukken, keukenonderdelen en zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook koelkasten, diepvriezers, wasmachines en droogtrommels. Of je nu je meubels of andere spullen naar een andere locatie wil verplaatsen of een volledige verhuizing wil doen: in veel gevallen is een verhuislift huren een praktische, efficiënte én voordelige optie.

Op de dag dat de verhuislift in gebruik wordt genomen, is de meewerkend verhuizer van VerhuisliftPlus ter plaatse om het proces te begeleiden. Van veilig transport tot bediening van de verhuislift: VerhuisliftPlus neemt je vrijwel alles uit handen. Zodat jij je kunt concentreren op de verhuizing zelf.

Afhankelijk van hoe de verhuislift geplaatst kan worden, is een verhuislift in te zetten tot wel 5 etages hoog. Hou er rekening mee dat het laadvermogen van de verhuislift bij de hogere etages lager kan zijn. De expert van VerhuisliftPlus zal dit vooraf met je doornemen.

Bij VerhuisliftPlus is het niet mogelijk om enkel een verhuislift te huren. Dat heeft een goede reden. VerhuisliftPlus biedt graag kwaliteit en om die reden is er altijd een meewerkend verhuizer aanwezig om de verhuislift te bedienen. Zo hoef jij je niet druk te maken over de technische aspecten en de veiligheid, maar kun je je volledig concentreren op de daadwerkelijke verhuizing of verplaatsing van je spullen.

Bij de voorbereiding moet je er rekening mee houden dat de verhuislift niet over auto’s heen mag worden geplaatst. Hoe hoger de verdieping waarvan of waarnaar gelift moet worden, des te verder dient de lift van het pand af te staan. Het is over het algemeen te adviseren om minimaal 1 à 2 parkeerplaatsen vrij te houden, maar VerhuisliftPlus denkt hierin graag met je mee.

Met ruim 30 jaar ervaring in de verhuisbranche én de ruime kennis van verhuisliften is VerhuisliftPlus de ideale partner om je verhuizing soepel, efficiënt en veilig te laten verlopen. Na een inventarisatie van je wensen komt VerhuisliftPlus met een helder plan van aanpak inclusief prijsopgave, zodat je op voorhand precies weet waar je aan toe bent. Als meewerkend verhuizer is een expert van VerhuisliftPlus ter plaatse om het proces helemaal te begeleiden. Van veilig transport tot bediening van de verhuislift: VerhuisliftPlus kan je vrijwel volledig ontzorgen waabrij je altijd bent verzekerd van een persoonlijke aanpak, zonder verrassingen achteraf.

Wat zeggen klanten over verhuisliftplus?

Wij hebben vooraf heel prettig contact gehad. De afspraak was snel gemaakt en tegen een zeer goede prijs. Een professionele vakman met professionele middelen. Daarnaast ook erg vriendelijk! Voor een volgende keer zou ik weer gebruik maken van dit bedrijf en zou ik ze ook zeker aanraden bij vrienden en familie! Bedankt!
Echt een aanrader. Met de zware kasten twee draaitrappen naar beneden lopen was geen optie. Dus contact gezocht met verhuisliftplus. Direct leuk contact. Omdat het krap zou worden om een verhuislift te plaatsen kwam hij eerst de situatie bekijken. Gelukkig ging het passen. De dag van de verhuizing was Steven keurig op tijd, zelfs iets te vroeg. Hij hielp vol enthousiasme en met een grote glimlach mee. Alles heel naar beneden gekomen. Het geld meer dan waard. Steven bedankt.
Hele goede service. We hebben twee grote kasten met een verhuislift onze bovenwoning in verhuisd. Dat ging heel gesmeerd, snel en professioneel. Aardige vent en goed telefonisch bereikbaar. Aanrader!
Rogier Klomp
professional

Zal ik jouw verhuizing uit handen nemen?

Ben je van plan om te verhuizen of zware inboedel te verplaatsen met behulp
van een meubellift?
Ik kan me voorstellen dat je met een hoop vragen zit over hoe je dit het beste
Voor jouw situatie aan kunt pakken.

Mijn ruim 30 jaar ervaring in de verhuisbranche zet ik graag in
om ook voor jou dé perfecte oplossing te vinden.

Huur direct een meubellift en vul het formulier in.

Contactformulier

VerhuisliftPLUS helpt jou o.a. in de volgende regio’s


geen tijd voor verhuizen

Weinig tijd of zin om nu te bellen of mailen?

Laat je naam en telefoonnummer achter en ik bel je op korte termijn terug om een afspraak te maken

terugbel formulier